HVO Drive

De autorijschool van Amsterdam en omstreken

Les-pakketten

Losse les: (à 50 min.) € 42,-
Losse les in een pakket: (à 50 min.) € 40,-
Pakket 1: 25 lesuren incl. examen, eigen verklaring € 1234,-
Pakket 2: 25 lesuren incl. examen, eigen verklaring en T.T.T. € 1374,-
Pakket 3: 35 lesuren incl. examen, eigen verklaring € 1634,-
Pakket 4: 35 lesuren incl. examen, eigen verklaring en T.T.T € 1774,-
Pakket 5: 40 lesuren incl. examen, eigen verklaring € 1834,-
Pakket 6: 40 lesuren incl. examen, eigen verklaring en T.T.T € 1974,-
Studenten pakket: 20 lesuren incl. examen, eigen verklaring. €   994,-

Losse les

Eén lesuur duurt 50 minuten. Je wordt thuis opgehaald en weer afgezet. Tijdens de les rij je in het CBR-gebied, waar ook je praktijk-examen zal worden afgenomen.

Praktijk examen

Het praktijk examen duurt circa 55 minuten en wordt afgenomen door een CBR-examinator. Gedurende het examen wordt je beoordeeld op diverse vaardigheden die tijdens de lessen worden bijgebracht.

Eigen verklaring

Iedereen die examen doet bij het CBR moet over een zogenaamde verklaring van geschiktheid beschikken. Daarvoor vul je een eigen verklaring in. Dat is een formulier met vragen over de lichamelijke en geestelijke gesteldheid

Tussentijdse toets (T.T.T.)

Bij je opleiding voor het praktijk-examen kun je je vorderingen testen met een tussentijdse toets. De toets is een rijtest die verloopt als een echt praktijk-examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rij-examen en om eventuele nervositeit weg te nemen. Onderzoek van de SWOV (Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid) heeft uitgewezen, dat de slaagkans door een tussentijdse toets met twintig procent kan toenemen.

Studentenpakket

Voor studenten bieden wij een voordelig lespakket aan van 20 lesuren en één praktijkexamen voor € 924,-. Op vertoon van een geldige collegekaart of ander bewijs van inschrijving op je eerste rijles kom je voor dit pakket in aanmerking.