Studenten

Voor studenten bieden wij een voordelig lespakket aan van 20 autolesuren en één praktijkexamen voor € 924,-

Doordat er veel HVO Drive klanten student zijn weten wij wat belangrijk is voor studenten. Als student heb je het meestal niet zo breed en heb je daarnaast ook nog eens een heel druk leven. Omdat wij weten hoe belangrijk het financiële aspect is hebben wij daarom een speciaal studentenpakket.

Voor studenten bieden wij een voordelig lespakket aan van 20 autolesuren en één praktijkexamen voor € 1192,-. Dit pakket kan in 1, 2 of 3 termijnen betaald worden.

Je komt voor dit pakket in aanmerking op vertoon van je geldige collegekaart of een ander bewijs van inschrijving aan een onderwijsinstelling. Neem dit mee naar je eerste rijles.

Maar wat bieden wij studenten? HVO Drive is opgericht met het idee om in de behoeftes van elke klant te kunnen voorzien. Wij begeleiden en adviseren onze klanten op alle autofronten zodat zij een verantwoord weggebruiker worden. Het is dus meer dan alleen maar een rijles die wij bieden. Onze personal touch is vaak één van de redenen dat mensen bij ons komen. Natuurlijk verwachtten wij van studenten dat zij de aanwijzingen van de instructeur opvolgen zodat ze zo snel en efficiënt mogelijk klaar zijn voor hun rijexamen. Doordat je elke les met dezelfde instructeur werkt zal het onderlinge vertrouwen toenemen waardoor de student ook kan genieten van zijn rijopleiding. Dit vinden wij heel belangrijk. HVO Drive staat voor een persoonlijk en betrokken bedrijf dat met veel plezier mensen aan hun rijbewijs helpt.

Meld je nu aan als student!