Prijzen rijlessen

Klaar om je rijbewijs te halen?
Vanaf 16,5 jaar kun je bij ons autorijlessen volgen, en ook voor een opfriscursus ben je bij ons aan het goede adres.
Ben jij er klaar voor om met HVO Drive de weg op te gaan?

Tarieven losse rijlessen

Losse les (50 min.) € 51,-
Intake les (100 min.) € 95,-
Tussentijdse toets (T.T.T) € 190,-
Praktijk Examen € 252,-

Tarieven rijlespakketten

Elk pakket is inclusief rijexamen en sommige zijn ook inclusief tussentijdse toets. Naast deze pakketten hebben we ook een zeer aantrekkelijk studentenpakket.

Losse les in een pakket 50 minuten € 49,-
Pakket 1 25 lesuren incl. examen € 1477,-
Pakket 2 25 lesuren incl. examen en tussentijdse toets € 1667,-
Pakket 3 35 lesuren incl. examen € 1967,-
Pakket 4 35 lesuren incl. examen en tussentijdse toets € 2157,-
Pakket 5 40 lesuren incl. examen € 2212,-
Pakket 6 40 lesuren incl. examen en tussentijdse toets € 2402,-
Studentenpakket 20 lesuren incl. examen € 1192,-

Losse lessen

HVO Drive haalt bij een centraal afgesproken punt op, waarna je 50 minuten een professionele rijles krijgt. Elke rijles doe je met dezelfde auto en instructeur. Tijdens de rijlessen legt je instructeur alle technische handelingen duidelijk uit. Het is aan jou om dit in de praktijk te brengen. Aan de hand van hoe snel je dit oppikt past je instructeur de lessen aan zodat ze perfect bij jouw rijniveau passen. Natuurlijk werken wij ook aan je verkeersinzicht. HVO Drive doet er alles aan om van jou een veilige en zelfverzekerde automobilist te maken zodat je meteen de weg op kunt nadat je je rijbewijs gehaald hebt. Tijdens de les rij je natuurlijk in het CBR-gebied, waar ook je praktijkexamen zal worden afgenomen.

Intake les (optioneel)

De intake les die HVO Drive bied is wat anders dan de vrijblijvende proefles. Een intake les is optioneel behalve als je onze spoedopleiding doet. Dan is de intake les verplicht.

Een intake les is een goede manier om te zien hoeveel autorijlessen je (nog) nodig zult hebben. De intake les is dus vooral handig als je interesse hebt in onze pakket aanbiedingen. Tijdens de intake les rijdt je 100 minuten met je toekomstige instructeur. Hij zal vaststellen wat je rijkennis is en wat je al of nog niet onder de knie hebt, en hoe snel je de nieuwe informatie in je opneemt. Aan de hand van de verkregen informatie zal de instructeur je een indicatie geven over welk pakket het beste bij je past en waar je nog aan moet werken.

Lees meer over de tussentijdse toets (T.T.T) >
Lees meer over de spoedopleiding >
Lees meer over het praktijkexamen >