Ervaar autorijschool HVO Drive zelf!

Stappenplan:

    1. Meld je aan via de website.
    2. Je wordt door HVO Drive teruggebeld. Tijdens dit gesprek stellen wij wat vragen, bijvoorbeeld of je wel of geen rijervaring hebt. Dit is voor ons belangrijk om te weten omdat wij zo het niveau van je proefles kunnen bepalen. Aan het eind van het gesprek kunnen we in overleg een datum vaststellen voor je proefles.
    3. Het is zo ver! De dag van je proefles. Wij hebben aan de hand van het telefonisch gesprek een proefles samengesteld. Nadat wij je thuis, op werk of bij school hebben opgehaald mag je meteen plaatsnemen achter het stuur. Eenmaal achter het stuur geven wij een korte introductie, we stellen de stoel en spiegels goed en leggen we basics van de auto uit. Vervolgens gaan we 50 minuten rijden. Gas geven doe je zelf maar wij zijn er natuurlijk om je te helpen met de rest als dat nodig is! Na 50 minuten brengen wij je terug naar de locatie vanwaar wij je hebben opgehaald.
    4. Eenmaal bij de locatie aangekomen houden wij een nagesprek. Dit houdt in dat wij je wat uitleggen over de leskaart, de les overeenkomst, de theorie en we nemen natuurlijk de gereden rit aandachtig samen door. Wil je daarna een afspraak maken of er liever nog even na denken dan is dat natuurlijk geen probleem. HVO Drive staat altijd klaar om vragen te beantwoorden. Je kan contact met ons opnemen via telefoon en e-mail.